Secretele tehnologiei braziliene

Păr, drept, stralucitor frumos și sănătos într-un mod inovator și interactiv!

De ce Nature Eva?

 
Nature Eva este despre tehnologia revolutionara de ingrijire a parului care a pornit din Brazilia si a cucerit nu doar Romania, ci si saloane din peste 20 de tari printre care enumeram: Portugalia, Italia, Franta, Spania, Grecia si iesim din Europa si il gasim prezent in Dubai si in Australia
 
 
Produsele braziliene pentru păr sunt dezvoltate și produse la cele mai înalte standarde de calitate, sunt pe bază de plante, întăresc, îndreaptă și restaurează părul în condiții de siguranță, fără a provoca daune mediului înconjurător.

NANOPLASTIE

Nanoplastia este denumită și „nano-îndreptare”. Este o tehnică bazată pe nanotehnologie care acționează la nivelul moleculelor și atomilor, pătrunzând adânc în structura părului pentru a îndrepta toate tipurile de păr pe perioade lungi de timp și, mai important, îmbunătățește condiția părului prin închiderea cuticulelor și adăugarea unui luciu irezistibil.
Tratamentul de Nanoplastie conține ingrediente naturale care restabilesc șuvițele de păr deteriorate, le netezesc și elimină buclele, lăsându-le netede și strălucitoare timp de 6-12 luni. Este o alternativă la tratamentul cu keratină, care de obicei conține formaldehidă cancerigenă.

Tratamentul Bio Straight pentru Nanoplastia este creat pentru a salva timpul stilistilor profesioniști și pentru a oferi rezultate de lungă durată. Formulele noastre sunt create cu convingerea de a furniza o gamă simplificată, unisex de produse care oferă integritate și sănătate de durată pentru fiecare tip de păr și piele, indiferent de gen.

VEGAN BOTOX

Nature Eva a dezvoltat tratamentul Vegan Botox folosind o tehnologie revoluționară care transformă părul uscat și deteriorat prin reducerea încrețului/slăbirea buclelor, prevenind ruperea și oferind o hidratare intensivă. Cu acest tratament, puteți obține niveluri variate de păr drept, în funcție de tipul de păr și alegerea clientului (de exemplu, de la ondulat la păr drept sau de la bucle strânse la bucle largi). Părul arată, de asemenea, sănătos, neted, strălucitor, moale pentru atingerea și foarte ușor de gestionat.

Tratamentul durează între 1-3 luni, deși intervalul de timp exact va varia de la persoană la persoană mai ales dacă se vor folosi produsele corespunzătoare pentru îngrijirea de acasă.